Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

 
Partnera Oyj
Yhtiötiedote
28.4.2021 klo 14.10

 
 
Partnera antaa taloudellisen ohjeistuksen vuodelle 2021
 
 
Partnera Oyj ei antanut arviota vuoden 2021 liikevaihdon ja tuloksen kehityksestä 19.3.2021 julkistetussa tilinpäätöstiedotteessa. Näkymien selkeytymisen johdosta Partnera on tänään päättänyt antaa taloudellisen ohjeistuksen vuodelle 2021.
 
 
Näkymät vuodelle 2021
 
Partnera arvioi vuoden 2021 liikevaihdon kasvavan huomattavasti edellisvuodesta (51,5 miljoonaa euroa vuonna 2020) ja operatiivisen vertailukelpoisen liikevoiton paranevan edellisvuodesta (5,0 miljoonaa euroa vuonna 2020).

Vuoden 2020 operatiivinen vertailukelpoinen liikevoitto ei sisällä raportoituja kertaluonteisia eriä, joita olivat emoyhtiön pörssilistautumisen kustannukset 0,6 miljoonaa euroa ja Arkistokatu 4 -kiinteistön myyntiin liittyvät tuotot 3,1 miljoonaa euroa.

Suuri osa odotetusta liikevaihdon kasvusta liittyy 28.4. julkistettuun yrityskauppaan, jolla Partnerasta tulee KPA Uniconin pääomistaja.

Lisätietoja

Partnera Oyj
Jari Pirkola
Toimitusjohtaja
puhelin: +358 400 867 784
sähköposti: [email protected]

Hyväksytty neuvonantaja, Ernst & Young Oy
puhelin: +358 207 280 190
sähköposti: [email protected]

 

Jakelu

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön omat verkkosivut

 
Partnera lyhyesti

Partnera on liiketoimintakonserni, joka luo toiminnallaan omistaja-arvoa ja kestävämpää tulevaisuutta. Sen omistamat yhtiöt tuottavat palveluita ja tuotteita yhteiskunnan tarpeisiin ja vastaavat liiketoiminnallaan toimintaympäristöä muuttaviin megatrendeihin. Partnera on omistamiensa yhtiöiden kumppani, jonka tavoitteena on kehittää yhtiöidensä liiketoimintaa ja arvoa pitkäjänteisesti. Rakentaessaan liiketoimintakonserniaan strategiansa mukaisesti Partnera on myös vaikuttavuussijoittaja, jonka tavoitteena on käyttää pääomaansa sellaisen liiketoiminnan kehittämiseen, jolla voidaan edistää positiivista vaikutusta yhteiskunnassa sekä kestävän kehityksen tavoitteita. Partnera Oyj on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

www.partnera.fi

 

Partnera on liiketoimintakonserni, joka luo toiminnallaan omistaja-arvoa ja kestävämpää tulevaisuutta. Yhtiö toimii aktiivisena omistajana ja kumppanina listaamattomissa yrityksissä, jotka tuottavat palveluita ja tuotteita yhteiskunnan tarpeisiin. Partnera on omistamiensa yhtiöiden kumppani, jonka tavoitteena on kehittää yhtiöidensä liiketoimintaa ja arvoa pitkäjänteisesti.