Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Honkarakenne Oyj – Pörssitiedote – Muutokset johto

PETRI PERTTULA NIMITETTY HONKARAKENNE OYJ:N SUOMEN LIIKETOIMINTAJOHTAJAKSI

HONKARAKENNE OYJ Pörssitiedote 26.8.2021 kello 10:00

Petri Perttula (DI) on nimitetty Honkarakenteen Suomen liiketoimintajohtajaksi. Hänestä tulee myös konsernin johtoryhmän jäsen.

Petri Perttula toimii tällä hetkellä johtajana Stora Enso Wood Products Oy:ssä, vastuualueenaan uuden liiketoiminnan kehitys.

Petri Perttula aloittaa Suomen liiketoimintajohtajan tehtävässään 1.10.2021.

”Toivotan Petrin lämpimästi tervetulleeksi Hongalle. Kotimaan merkitys yrityksemme liiketoiminnassa on merkittävä sekä kuluttaja- että projektiliiketoiminnan osalta. Omakotitalo- ja vapaa-ajan asumisen liiketoiminta rakentamispalveluineen vaatii vahvaa ammattimaista johtamista, josta Petrillä on karttunut kokemusta Stora Enson, Rautaruukin ja Rannila Steelin eri johtotehtävistä useiden vuosien ajalta. Odotan innolla Petrin panosta kehittää ja kasvattaa Suomen liiketoimintaamme”, toteaa toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

HONKARAKENNE OYJ

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh. 040 542 0254, [email protected]

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.fi

Honkarakenne valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2020 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 52,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 30 %. www.honka.fi

 


Honkarakenne on vuonna 1958 perustettu yhtiö, joka valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut rakennuksia yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Yhtiön päämarkkina-alueita ovat Suomi, Saksa, Ranska, Venäjä ja Japani. Honkarakenne Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä.