Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ramirent Oyj                      Pörssitiedote                       2.9.2019 klo 16.00 EEST

Ramirent Oyj (“Ramirent”) on allekirjoittanut 500 miljoonan euron sisäisen lainasopimuksen Loxam S.A.S.:n (“Loxam”) kanssa, jonka mukaan Loxam myöntää Ramirentin käytettäväksi lainaa 500 miljoonaan euroon asti Ramirentin nykyisten lainojen jälleenrahoitukseen. Lainasopimuksen erääntymisaika on 8 vuotta.

Loxam on hankkinut julkisella käteisostotarjouksella yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin liikkeeseen laskemista ja ulkona olevista osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä. Näin ollen tämän sisäisen lainasopimuksen allekirjoittaminen on yhtiön ja sen lähipiirin välinen liiketoimi.

Lisätietoja:
Jukka Havia, talousjohtaja, puh. +358 50 355 3757, jukka.havia(at)ramirent.com

RAMIRENT on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on noin 3 000 työntekijää ja 300 konevuokraamoa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin myynti oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Loxam S.A.S. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Ramirent – Gear up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com