Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Relais Group Oyj
Lehdistötiedote 4.8.2021 klo 10.00

 

Relais Group Oyj julkistaa puolivuosikatsauksen kaudelta tammi-kesäkuu 2021 torstaina 12.8.2021 klo 9.00 ja se on saatavilla julkaisun jälkeen yhtiön verkkosivuilta osoitteesta https://relais.fi/sijoittajat/. 

Relais järjestää englanninkielisen webcast-tilaisuuden analyytikoille, sijoittajille ja medialle 12.8.2021 klo 10.00. Webcast-tilaisuudessa esiintyvät toimitusjohtaja Arni Ekholm ja talousjohtaja Pekka Raatikainen. Tilaisuus on seurattavissa suorana lähetyksenä osoitteessa https://relais.videosync.fi/2021-08-12-interimreportq2.

Esitysmateriaali ja videotallenne ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilta osoitteesta https://relais.fi/sijoittajat/ (https://relais.fi/sijoittajat/ ) (https://relais.fi/sijoittajat/ )webcast-tilaisuuden päätyttyä.

Lisätietoja:
Relais Group Oyj
Arni Ekholm, toimitusjohtaja
Sähköposti: [email protected]
+358 40 760 3323

Relais Group lyhyesti
Relais Group on johtava konsolidoija ja yritysostoalusta ajoneuvojen jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Olemme teollinen toimija, joka keskittyy ajoneuvojen elinkaaren tehostamiseen ja siihen liittyviin palveluihin. Olemme myös kasvualusta omistamillemme yhtiöille.

Olemme kannattava ja vahvasti kasvuhakuinen yhtiö. Toteutamme kohdennettuja, kasvustrategiamme mukaisia yritysostoja ja haluamme olla aktiivinen toimija ajoneuvojen jälkimarkkinoiden konsolidoitumisessa toiminta-alueellamme. Kohdistamme yritysostomme yhtiöihin, joilla on hyvä strateginen sopivuus konserniyhtiöidemme kanssa.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 128,9 (2019: 98,9) miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli lähes 300 ammattilaista, kuudessa eri maassa. Olemme tehneet vuoden 2021 aikana jo kolme yritysostoa. Ostamiemme yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 92 miljoonaa euroa. Yritysostojen jälkeen palveluksessamme työskentelee yli 800 ammattilaista. Osakkeemme on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella RELAIS.

www.relais.fi

Relais Group on vuonna 2010 perustettu johtava konsolidoija ja yritysostoalusta ajoneuvojen jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiö on teollinen toimija, joka keskittyy ajoneuvojen elinkaaren tehostamiseen ja siihen liittyviin palveluihin. Samalla Relais on myös kasvualusta omistamilleen yhtiöille.