Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Revenio Group Oyj: Lehdistötiedote, 27.4.2022 klo 15.00

Tekoälyä hyödyntävä seulontaratkaisu iCare ILLUME on julkaistu tänään

Tekoälyä hyödyntävä seulontaratkaisu iCare ILLUME on julkaistu tänään osana iCare Solutions -kokonaisratkaisuja.

iCare ILLUME on ainutlaatuinen seulontaratkaisu, joka yhdistää iCare DRSplus -silmänpohjan kuvantamislaitteella otetut kuvat kumppanimme Thironan tekoälyyn. iCare ILLUME -ohjelmisto tunnistaa välittömästi tekoälyn avulla näkökykyä uhkaavan diabeettisen retinopatian merkit. iCare DRSplus -silmänpohjan kuvantamisjärjestelmällä otetut kuvat siirtyvät automaattisesti pilvipalvelussa sijaitsevaan iCare ILLUME -seulontaratkaisuun ja raportti on saatavilla välittömästi. Näin voidaan yhä kattavammin hyödyntää iCare-silmänpohjan kuvantamislaitteiden välittämiä korkeatasoisia kuvia kliinisen päätöksenteon tukena. iCare ILLUME -seulontaratkaisua voidaan tulevaisuudessa käyttää myös muiden silmäsairauksien seulontaan.

iCare Solutions -kokonaisratkaisujen digitaaliset työkalut tehostavat ja parantavat silmähoidon laatua ja mahdollistavat suurempien potilasmäärien hoidon. iCare Solutions -kokonaisratkaisut yhdistävät laadukkaat kuvantamislaitteet ja tonometrit intuitiiviseen, käyttäjäystävälliseen ja turvalliseen kliiniseen ohjelmistoon. Silmän hoitopolkuja yhdistävät digitaaliset työkalut lisäävät tuottavuutta ja varmistavat samalla korkealaatuisen hoidon.

Revenio-konsernin toimitusjohtaja Jouni Toijala kommentoi: ”Diabeteksen esiintyvyys kasvaa nopeasti globaalisti ja tarvitaan innovatiisia ratkaisuja, jotta seulontakattavuutta voidaan lisätä. Samalla silmälääkärit voivat keskittyä potilaisiin, joilla on todellisia silmäsairauksien merkkejä. Ohjelmistoratkaisumme ovat yhä tärkeämmässä roolissa silmiin liittyvissä hoitopoluissa, ja olemme luotettava silmädiagnostiikkalaitteiden kehittäjä.”

Lisätietoja iCare ILLUME -seulontaratkaisusta on saatavilla verkkosivustolla www.icare-world.com/product/icare-illume/

Lisätietoja:
Tomi Karvo, Vice President, Sales & Marketing
puh. +358 40 544 9528
[email protected]

Jakelu
Tärkeimmät tiedotusvälineet
www.revenio.fi

Revenio-konserni lyhyesti

Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen globaali kärkiyhtiö. Revenio-konsernin silmän diagnostiikkaratkaisuihin kuuluvat iCare-brändin alla silmänpaineen mittauslaitteet (tonometrit), silmänpohjan kuvantamislaitteet, perimetrit ja kliiniset ohjelmistot. iCare on silmädiagnostiikan luotettu kumppani, joka tarjoaa lääkäreille nopeita, helppokäyttöisiä ja luotettavia työkaluja glaukooman, diabeettisen retinopatian ja silmänpohjan rappeuman diagnosointiin. iCare Solutions -kokonaisratkaisut tarjoavat digitaalisia kliinisiä työkaluja, jotka lisäävät tehokkuutta ja parantavat näönhoidon laatua.

Revenio-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 78,8 miljoonaa euroa ja liiketulos 22,1 miljoonaa euroa. Revenio Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella REG1V.

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.