Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

ROBIT OYJ                   PÖRSSITIEDOTE                  10.1.2020 KLO 13.30

Arto Halonen on nimitetty Robitin operatiiviseksi johtajaksi (COO)

Robit Oyj on nimittänyt Arto Halosen (38) DI, KTM yhtiön operatiiviseksi johtajaksi (COO) ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään toukokuun alussa 2020.

Halonen siirtyy Robitille Metsolta, jossa hän on toiminut useissa eri johdon tehtävissä, viimeiseksi Vice President, Crushers, Aggregates Equipment Business Area -positiossa.

Toimitusjohtaja Tommi Lehtonen kommentoi: ”Toivotan Arton lämpimästi tervetulleeksi Robitiin.
Artolla on laaja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hän tuntee Robitin kaivos- ja urakointiliiketoiminta-alueen”.

ROBIT OYJ


Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja
+358 40 724 9143
[email protected]

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com 

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, louhinta ja tuenta, maanalainen rakentaminen sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kahteen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer ja Down-the-Hole. Yhtiöllä on maailmalla 14 omaa myynti- ja palvelupistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com

Robit Oyj valmistaa korkealaatuisia porakruunuja kallion louhintaan sekä putkitusteriä maaporaukseen. Yhtiö on alan ainoa kotimainen valmistaja ja markkinajohtaja Suomessa. Robitin tuotteita viedään yli 115 maahan.