Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

ROBIT OYJ          LEHDISTÖTIEDOTE        26.7.2022 KLO 11.00

ROBIT OYJ JULKAISEE TAMMI-KESÄKUUN 2022 PUOLIVUOSIKATSAUKSEN 9.8.2022 KLO 11.00

Robit Oyj julkaisee puolivuosikatsauksen tammi-kesäkuulta 2022 tiistaina 9.8.2022 klo 11.00. Katsaus ja esitysmateriaali ovat saatavilla julkistuksen jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.robitgroup.com/investor/taloudellinen-informaatio/.

Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja medialle

Robit Oyj järjestää englanninkielisen tiedotustilaisuuden analyytikoille, sijoittajille ja medialle tiistaina 9.8.2022 klo 14.00. Tiedotustilaisuus pidetään Scandic Simonkentällä (Mansku-kokoustila), osoitteessa Simonkatu 9, 00100 Helsinki. Ovet avautuvat klo 13.30.

Katsauksen esittelevät Robit Oyj:n toimitusjohtaja Arto Halonen ja interim talousjohtaja Ville Peltonen.

Ennakkoilmoittautumiset tiedotustilaisuuteen perjantaihin 5.8.2022 klo 10.00 mennessä osoitteeseen [email protected].

Esitystä voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa https://www.31415.fi/r15022022 tai vaihtoehtoisesti  https://www.3141.fi/r15022022. Esityksen seuraaminen ei edellytä kirjautumista.

Webcast-lähetys tallennetaan. Videotallenne on saatavilla tiedotustilaisuuden jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.robitgroup.com/investor/taloudellinen-informaatio/.

Hiljainen kausi

Puolivuosikatsauksen julkistamista edeltävä hiljainen kausi on meneillään ja jatkuu katsauksen julkistukseen saakka.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoa:

Robit Oyj
Arto Halonen, toimitusjohtaja
+358 40 028 0717
[email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down the Hole ja Geotechnical. Yhtiöllä on 9 maassa myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivinen myyntiverkosto yli 100 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa: www.robitgroup.com.  


Robit on vahvasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen kaivosteollisuudessa, rakentamisessa, geotekniikassa sekä kaivonporauksessa. Yhtiö kuuluu alallaan maailman viiden suurimman joukkoon ja sillä on 8 omaa myynti- ja palvelupistettä sekä yli 100 jakelijan globaali myyntiverkosto. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa.