Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rovio Entertainment Oyj                Pörssitiedote                  8.6.2021 klo 16.30

Muutokset omien osakkeiden omistuksessa

Rovio Entertainment Oyj on 8.6.2021 luovuttanut vastikkeetta yhteensä 104 124 omistuksessaan ollutta osaketta Yhtiön johdolle ja avainhenkilöille perustuen yhtiön osakepohjaiseen kannustinjärjestelmään ansaintakaudelta 2017-2019.

Osakkeiden luovutuksen jälkeen Yhtiöllä on hallussaan 7 715 684 kappaletta yhtiön omia osakkeita.

ROVIO ENTERTAINMENT OYJ

Lisätietoja:
Rene Lindell, talousjohtaja
Lehdistöpuhelin: 040 485 8985
[email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Ltd
Keskeiset tiedotusvälineet
https://investors.rovio.com/fi

Rovio lyhyesti:

Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen, mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on tähän mennessä ladattu jo yli 4,5 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009, ja on sittemmin peleistä lisensointinsa kautta laajentunut erilaisiin viihde- ja kuluttajatuotekategorioihin. Rovio tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan vuonna 2016, ja elokuvan jatko-osa, Angry Birds -elokuva 2 julkaistiin 2019. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO. (www.rovio.com)


Rovio on vuonna 2003 perustettu mobiilipeleihin keskittyvä peliyhtiö. Rovio luo ja kehittää mobiilipelejä free-to-playmallilla. Pelit pohjautuvat yhtiön Angry Birds - brändiin sekä muihin yhtiön omiin uusiin pelibrändeihin. Valmiin pelin yhtiö julkaisee itse digitaalisissa jakelualustoissa (App Store, Google Play). Lisäksi yhtiö lisensoi Angry Birds -brändiä kuluttajatuotteisiin, elokuviin, animaatioihin ja muuhu viihteeseen. Valtaosa yhtiön liikevaihdosta tulee peliliiketoiminnasta ja loput brändilisensoinnista. Maantieteellisesti Rovion liiketoiminnan painopiste on länsimarkkinoilla.