Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Saga Furs Oyj, pörssitiedote 8.12.2022 klo 12.15

Saga Furs Oyj vahvistaa johtoryhmän rakennetta edistääkseen yhtiön keväällä päivitetyn strategian täytäntöönpanoa. Uuteen tehtävään yhtiön rahoitusjohtajaksi on nimitetty HM Tarja Oinonen-Rouvali, joka viimeksi on toiminut Cinia Oy:n palveluksessa. Rahoituksen lisäksi hänen vastuulleen tulevat henkilöstöhallinto ja IT. Nimityksellä varaudutaan myös taloudesta vastaavan varatoimitusjohtaja Juha Huttusen huhtikuussa 2024 tapahtuvan eläkkeelle jäämisen jälkeiseen aikaan.

"Tarjalla on pitkä kokemus taloushallinnon johtotehtävistä ja konsultoinnista vaativassa yritysympäristössä. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi hoitamaan rahoituksen kokonaisuutta, joka vientiin suuntautuneessa yrityksessämme on moniulotteinen. Myös henkilöstöhallintoon ja IT:hen liittyy haasteita, joiden tavoitteena on varmistaa asemamme vastuullisesti tuotetun turkiksen halutuimpana kauppapaikkana", sanoo Saga Furs Oyj:n toimitusjohtaja Markus Gotthardt.

Oinonen-Rouvali aloittaa tehtävässään 12.12. ja raportoi yhtiön toimitusjohtajalle.

Saga Furs Oyj:n johtoryhmä koostuu 12.12.2022 alkaen seuraavista henkilöistä:

-          Markus Gotthardt, toimitusjohtaja

-          Juha Huttunen, varatoimitusjohtaja (talous)

-          Tarja Oinonen-Rouvali, rahoitusjohtaja

-          Mikko Hovén, myyntijohtaja

-          Sameli Mäkelä, operatiivinen johtaja

-          Julio Suarez Christiansen, liiketoimintajohtaja, brändit ja kansainväliset tuottajat

-          Samantha Vesala, liiketoimintajohtaja, markkinointi ja liiketoimintasuhteet

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Markus Gotthardt, puh. 050 081 2851, [email protected]

www.sagafurs.com

Saga Furs on vuonna 1938 perustettu kansainvälinen turkishuutokauppayhtiö. Yhtiön liiketoimintana on markkinoida ja myydä Saga® -merkillä tuotetut ketun-, suomensupin- ja minkinnahat ostajille 4 kertaa vuodessa pidettävissä kansainvälisissä huutokaupoissa.