Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

SPINNOVA OYJ, YHTIÖTIEDOTE, 1.3.2023 KLO 16.00

Santeri Heinonen on nimitetty Spinnovan HR-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Spinnovan henkilöstöjohtajaksi on nimitetty KTM Santeri Heinonen. Henkilöstöjohtajana hän kuuluu johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtaja Kim Poulsenille. Santeri Heinonen aloittaa Spinnovalla viimeistään 2.5. 2023.

Santeri Heinonen siirtyy Valmetilta, jossa hän on työskennellyt eri HR-tehtävissä vuodesta 2014. Tällä hetkellä hän toimii Senior Manager, Global Talent Development -tehtävässä Talent Management -tiimissä. Ennen Valmetia Santeri työskenteli useissa tehtävissä Metso Oyj:n palveluksessa vuosina 2000-2013.

"Santeri on kehitysorientoitunut HR-ammattilainen, jolla on 20 vuoden kokemus erilaisista HR-rooleista. Santerin vahvuuksia ovat HR-prosessit ja -kehitys sekä osaamisen johtaminen. Hän tulee olemaan suuri voimavara yrityksellemme ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi", kommentoi toimitusjohtaja Kim Poulsen.

Spinnova Oyj

Lisätiedot:

Kim Poulsen, toimitusjohtaja
Puh. 020 703 2430
[email protected]

Hyväksytty neuvonantaja:
Aktia Alexander Corporate Finance Oy
Puh. 050 520 4098

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Päämediat

Spinnova - Vastuullisia tekstiilimateriaaleja, luonnollisesti

Spinnova mullistaa tekstiilien valmistustavan globaalisti. Spinnova on kehittänyt uudenlaisen teknologian tekstiilien valmistamiseen puusta ja jätevirroista kuten nahka-, tekstiili- tai ruokajäte, ilman haitallisia kemikaaleja.

Patentoitu SPINNOVA®-kuitu ei tuota lainkaan jäte- tai sivuvirtoja tai mikromuovia, ja sen CO2-päästöt ja vedenkäyttö ovat minimaaliset.

SPINNOVA®-materiaalit ovat nopeasti maatuvia ja kierrätettäviä. Spinnova on sitoutunut käyttämään vain vastuullisia raaka-aineita kuten FSC-sertifioitu puu ja jätevirrat. SPINNOVA®-kuitu tuotetaan ilman haitallisia tai monimutkaisia kemiallisia prosesseja, ja se tuntuu luonnollisilta kuiduilta kuten puuvilla ja pellava.

Spinnova on palkittu mm. Fast Company -lehden, ISPO:n, Scandinavian Outdoorin, ANDAMin, Monoclen ja Marie Claire UK:n vastuullisiin innovaatioihin liittyvissä kilpailuissa.

Spinnovan osakkeet (SPINN) noteerataan Nasdaq Helsinki First North -kasvumarkkinapaikalla.

SPINNOVA®-kuidun verkkopalvelu: www.spinnova.com
Spinnova-konsernin verkkopalvelu: www.spinnovagroup.com

Spinnova perustettiin marraskuussa 2014, mutta sen vastuullinen teknologia on yli kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yhtiö uskoo, että sen tuotantoteknologia tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon globaaleille tekstiilimarkkinoille, sillä kuluttajat enenevissä määrin vaativat ja ovat valmiita maksamaan enemmän vastuullisista vaihtoehdoista puuvillalle tai muuntokuiduille, kuten polyesterille ja viskoosille, jotka kuluttavat paljon vettä ja kemikaaleja.