Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Pörssitiedote, 12.05.2021, klo 09.55
Sentica Partners Oy ("Sentica") on tänään julkistanut lehdistötiedotteen, jonka mukaan Sentican hallinnoimat rahastot, Sentica Buyout III Ky ja Sentica Buyout III Co-Investment Ky, ovat myyneet kaiken omistuksensa Solteq Oyj:ssä ("Solteq"). Sentica on myynyt tänään yhteensä 4 801 293 Solteqin osaket-ta joukolle institutionaalisia sijoittajia 4,70 euron osakekohtaiseen hintaan. Myydyt osakkeet edustavat noin 24,75 prosenttia Solteq Oyj:n osakkeista. 

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.solteq.com
Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Olli Väätäinen
Puhelinnumero: +358 50 5578 111
Sähköposti: [email protected]

Solteq lyhyesti

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 600 IT-alan ammattilaista.

Solteq on vuonna 1982 perustettu pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. Solteqin palvelut kattavat pilvestä tarjottavien IT-ratkaisujen koko elinkaareen, sähköisen liiketoiminnan kehityksen konsultoinnista ja palvelumuotoilusta toteutuksiin ja ylläpitoon.