Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 29.6.2021 kello 10.00

Siilin Digital Experiencen (DX) johtajana ja johtoryhmän jäsenenä aloittaa 15.7.2021 alkaen MBA Kenneth Lindfors.

Lindforsilla on pitkä kansainvälinen ura palvelumuotoilun, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen ja
markkinoinnin saralta. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Futurice UK:n kaupallisena johtajana,
toimitusjohtajana vastaten Fjord/Accenturen Lähi-Idän, Afrikan, Venäjän ja Turkin toiminnoista
sekä Publicis Groupen Suomen maajohtajana.

”Toivotamme Kennethin tervetulleeksi Siiliin. Kenneth on juuri oikea henkilö vauhdittamaan Siilin strategiaa seuraavassa vaiheessa digitaaliseen kokemukseen ja kansainvälistymiseen liittyen”, Siilin toimitusjohtaja Marko Somerma kommentoi.

Siilejä oli kuluvan vuoden maaliskuun lopussa yli 800, joista noin 300 työskenteli Digital Experiencen eli konsultoinnin, designin ja digitaalisten alustojen parissa.

”Olen innoissani aloittaessani Siilillä. Näen, että yrityksen osaaminen ja Siilin strategia mahdollistavat kasvun sekä entistä innovatiivisemmat avaukset. Uskomme, että pystymme yhdessä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin”, Lindfors sanoo.

Andreas Strandman jättää tehtävänsä johtoryhmän jäsenenä 15.7.2021 alkaen. Strandman on ollut kahdessa roolissa siirtymäkauden ajan johtaen sekä Digital Experiencea että Teollisuus-liiketoimintaa. Strandman keskittyy jatkossa Teollisuus-liiketoiminnan kasvattamiseen, kaupalliseen kehittämiseen sekä vastaa Siilin sijoittajasuhteista.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Liite


Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien luovaan suunnitteluun ja tekniseen toteutukseen erikoistunut konsulttiyritys. Yhtiön keihäänkärkenä on yhdistää digitaalinen muotoilutoimisto ja teknologinen moniosaaja. Yhtiön nykyiset ratkaisualueet kattavat osaajaresurssien vuokrauksen, asiakasräätälöityjen uusien digipalveluiden suunnittelun ja kehityksen, kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen toimituksen, ohjelmistoautomaation, pilvipalvelut ja autoteollisuuden digitalisaatioratkaisut. Siili on yksi Suomen IT-markkinan keskisuurista toimijoista.