Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 26.2.2021 kello 17.45

Siili Solutions Oyj (”Siili”) on toteuttanut 26.2.2021 yrityskaupan Supercharge Holding Zrt:n kanssa, jossa Siili on ostanut 55 prosenttia digitaalisten ratkaisujen toimittamiseen erikoistuneesta unkarilaisesta Supercharge Kft -yhtiöstä (”Supercharge”). Siili julkaisi yrityskauppaan liittyvän alkuperäisen tiedotteen 4.12.2020. Siili tiedotti 4.2.2021 Unkarin innovaatio- ja teknologiaministeriön antaneen hyväksynnän Siilin ja Supercharge Holding Zrt:n väliselle yrityskaupalle.

Kaupan toteuttamisen yhteydessä Siili on solminut uuden rahoitussopimuksen Nordea Bank Oyj:n kanssa. Rahoitussopimuksen puitteissa uutta pankkilainaa on nostettu yhteensä 7 miljoonaa euroa. Laina on kiinteäkorkoinen, tasalyhenteinen ja laina-aika 7 vuotta. Rahoitussopimukseen liittyy tavanomaisia kovenanttiehtoja.

Pörssitiedote yrityskaupasta 4.12.2020 löytyy tämän linkin kautta.


Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marko Somerma
Puhelin: 050 518 1496, sähköposti: marko.somerma(at)siili.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Siili Solutions lyhyesti
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi


Siili on vuonna 2005 perustettu teknologiariippumaton ohjelmistojärjestelmien luovaan suunnitteluun ja tekniseen toteutukseen erikoistunut konsulttiyritys. Yhtiön keihäänkärkenä on yhdistää digitaalinen muotoilutoimisto ja teknologinen moniosaaja. Yhtiön nykyiset ratkaisualueet kattavat osaajaresurssien vuokrauksen, asiakasräätälöityjen uusien digipalveluiden suunnittelun ja kehityksen, kokonaisvaltaisten IT-ratkaisujen toimituksen, ohjelmistoautomaation, pilvipalvelut ja autoteollisuuden digitalisaatioratkaisut. Siili on yksi Suomen IT-markkinan keskisuurista toimijoista.