Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Digitalist Group Oyj Sisäpiiritieto 28.1.2023 klo 14:00

Sisäpiiritieto: Digitalist Group on allekirjoittanut aiesopimuksen vahvistaakseen Suomen tytäryhtiötään yritysostolla

Digitalist Group Oyj (“Digitalist Group”) ja sen kokonaan omistama tytäryhtiö Digitalist Finland Oy ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen (“LOI”) järjestelystä (“Järjestely”), jossa Digitalist Finland Oy ostaisi Walker & Handson Oy:n (“W&H”) vahvistaakseen Digitalist Finland Oy:n johtoa ja teknologia- ja design-liiketoimintaa.

Suunnitellussa järjestelyssä Digitalist Finland Oy hankkisi kaikki W&H:n osakkeet osakevaihdossa suuntaamalla W&H:lle suunnatussa osakeannissa uusia Digitalist Finland Oy:n osakkeita määrän, joka vastaisi noin 10% Digitalist Finland Oy:n kaikista osakkeista Järjestelyn jälkeen. Järjestelyn myötä W&H:n omistaja Jussi Hermunen ottaa hoitaakseen Digitalist Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Jussi Hermunen toisi vahvaa kokemusta design- ja konsultointiliiketoimintojen ja -tiimien johtamisesta ollen aiemmin vetäjänä muun muassa EY Doberman Finlandissa, Wavespace Nordicsissa sekä Head of Studio Ideanissa.

W&H on nouseva suomalainen CX design yritys, joka on Q4 2022 aloittanut liiketoimintansa rakentamisen asiakaskokemuksen suunnittelussa ja työskentelee yhdessä Digitalist Groupin kanssa valikoiduissa asiakasprojekteissa. W&H:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 83 tuhatta euroa ja käyttökate positiivinen. W&H:lla on 3 työntekijää mukaan lukien omistaja Jussi Hermunen.

Suunniteltu Järjestely vahvistaisi Digitalist Finland Oy:n johtoa ja liiketoiminnan suorituskykyä Jussi Hermusen johtamana sekä toisi W&H:n kasvavan määrän potentiaalisia asiakkaita Digitalist Finland Oy:lle.

Järjestely on ehdollinen tavanomaisille due diligence -tarkastuksille ja Järjestelyn lopullisten sopimusehtojen hyväksynnälle. Tavoitteena on allekirjoittaa lopullinen sopimus Järjestelystä viimeistään helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Järjestelyn tarkemmat tiedot ja yksityiskohdat sekä vaikutukset Digitalist Groupin taloudelliseen asemaan julkistetaan erikseen, kun Järjestely on saatettu loppuun ja lopulliset ehdot ovat vahvistettu.

DIGITALIST GROUP OYJ

Lisätietoja:
Digitalist Group Oyj
Toimitusjohtaja Magnus Leijonborg, CEO
puh. +46 76 315 8422, [email protected]

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
https://digitalist.global

Liite


Digitalist Group on vuonna 1994 perustettu luova teknologiayhtiö, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja ja palveluja valikoiduilla liiketoiminta-alueilla toimiville asiakasyrityksille. Digitalist Group pyrkii yhdistämään brändi-, design- ja teknologiaosaamista korkealuokkaisen käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Digitalist pyrkii kasvamaan kansainvälisesti ja kannattavasti muotoilemalla uusia konsepteja, palveluita ja teknologiaratkaisuja digitalisoituville toimialoille.