Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Solidiumin omistusosuus TietoEVRYssä yli 10%

TietoEVRY Oyj on saanut arvopaperimarkkinalain 9 luvun 5 §:n mukaisen ilmoituksen Solidium Oy:ltä.

Solidium Oy:n omistusosuus TietoEVRY:ssä on noussut yli 10 % rajan. Solidium Oy omistaa 20.12.2019 yhteensä 11 857 918 osaketta, joka vastaa 10,01 %:n osuutta TietoEVRY:n osakkeista ja äänistä.

TietoEVRY:n rekisteröity osake- ja äänimäärää on tällä hetkellä 118 425 771 osaketta ja ääntä.

Lisätietoja:
Tomi Hyryläinen, CFO, puh. +358 50 555 0363, tomi.hyrylainen(at)tieto.com
Tanja Lounevirta, Investor Relations, puh. +358 2072 71725, tanja.lounevirta(at)tieto.com
Kjell Arne Hansen, Investor Relations, puh. +47 95040372, kjell.hansen(at)evry.com

TietoEVRY Oyj
Jakelu
NASDAQ Helsinki
Oslo Børs
Media

TietoEVRY luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Olemme digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi. Pohjoismaiset arvot luovat perustan onnistumisellemme. 
Noin 24 000 asiantuntijaamme ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. TietoEVRY:n liikevaihto on noin 3 miljardia euroa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa. Yhtiö on listattu NASDAQissa Helsingissä ja Tukholmassa sekä Oslo Børsissä. www.tietoevry.com

Tieto on Pohjoismaiden suurin tietotekniikkapalveluyritys, joka tarjoaa täyden elinkaaren IT-palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Yhtiön tuotekehitysliiketoiminta ja toimituskeskukset toimivat maailmanlaajuisesti.

Tieto keskittyy strategiassaan toimialaosaamisen vahvistamiseen ja tarjooman laajentamiseen koko elinkaaren kattaviin IT-palveluihin. Painopiste on markkinoilla, joilla voimme olla kolmen johtavan IT-palvelutuottajan joukossa.