Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

TAALERI OYJ                                             PÖRSSITIEDOTE                  19.6.2019 klo 14.15          

Taaleri Oyj:n hallituksen valiokuntien jäsenyyksissä muutoksia

Hallituksen jäsen Tuomas Syrjänen on valittu palkitsemisvaliokuntaan uudeksi jäseneksi ja hän jättää samalla tarkastusvaliokunnan jäsenyyden. Tarkastusvaliokunnan uudeksi jäseneksi on valittu hallituksen varapuheenjohtaja Juhani Elomaa.

Muutoksen jälkeen hallituksen tarkastusvaliokunnan jäsenet ovat Vesa Puttonen, Hanna Sievinen ja Juhani Elomaa. Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Vesa Puttonen. Hallituksen palkitsemisvaliokunnan jäsenet ovat muutoksen jälkeen Peter Fagernäs, Juha Laaksonen, Elina Björklund ja Tuomas Syrjänen. Palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Peter Fagernäs.

Muutokset astuvat voimaan 19.6.2019 alkaen.

Taaleri Oyj
Hallitus

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Peter Fagernäs, puh. 050 523 5831

Taaleri lyhyesti

Taaleri on finanssiryhmä, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri-konserni koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Varainhoito, Rahoitus ja Energia. Lisäksi konserni tekee sijoituksia omasta taseestaan.

Taalerilla oli 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400. Taaleri Oyj:llä on noin 4 100 osakkeenomistajaa. Taalerin toiminta on Finanssivalvonnan valvomaa.

Lisää tietoa yrityksestämme ja palveluistamme:

www.taaleri.com
www.fellowfinance.fi
www.garantia.fi

Taaleri Twitterissä

 

 Sophie Jolly, viestintäjohtaja, [email protected], puh. 040 828 7317

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.