Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

TECNOTREE OYJ PÖRSSITIEDOTE 13.10.2020 klo 09.45

Tecnotree ei tavallisesti kommentoi markkinoilla esiintyviä väärinkäsityksiä, mutta yhtiö on päättänyt julkaista tämän tiedotteen varmistaakseen, ettei asiaan liittyen ole epäselvyyttä. Asia koskee yhtiön 30.6.2020 tiedottamaa toimitussopimusta. Yhtiöllä ole tällä hetkellä sisäpiiritietoa minkä se suunnittelee julkistavansa 13 - 18.10.2020 välisenä aikana.

Tecnotreen pääomamarkkinoille kohdistuvan viestinnän tavoitteena on varmistaa, että kaikilla markkinaosapuolilla on samanaikaisesti saatavilla yhdenvertainen, tasapuolinen, riittävä, samanaikainen ja oikea tieto yhtiöstä, sen liiketoiminnasta, tavoitteista, strategiasta ja taloudellisesta tilanteesta yhtiön arvopaperien arvon määrittämiseksi.

Lisätiedot
Priyesh Ranjan, talousjohtaja, puh. +971 50 955 1188

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuuden hallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash). Siihen kuuluvat yhtenäiset ratkaisut kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin.