Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Titanium Oyj
Yhtiötiedote
30.7.2021 klo 8:00

 

Titanium Oyj on nimittänyt Katarina Rosenströmin konsernin uudeksi laki ja compliance -johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Titanium-konsernin uudeksi laki ja compliance -johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty OTM, Katarina Rosenström. Hän aloittaa tehtävissään 1.8.2021.

Rosenströmillä on laajaa kokemusta ja osaamista finanssialan lakiasioiden hoitamisesta. Viimeksi Rosenström on työskennellyt asianajotoimisto Waselius & Wistillä ja asianajotoimisto Lexialla. Lisäksi Rosenström on toiminut Ålandsbanken Rahastoyhtiön riski-, governance ja compliance officerina sekä Ålandsbankenin pääomamarkkinoiden ja sijoitusrahastojen oikeudellisena neuvonantajana.

"Katarina tuo Titaniumiin vahvaa osaamista lakiasioiden tehtävistä finanssialalla. Olemme iloisia saadessamme Katarinan osaksi Titanium-konsernia ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi", Titanium Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Santanen sanoo.

 

Lisätietoja:

Titanium Oyj
Tommi Santanen
Toimitusjohtaja
09 8866 4084
[email protected]

 

Hyväksytty neuvonantaja:

Alexander Corporate Finance Oy
050 520 4098

 

Titanium lyhyesti:

Titanium on suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Titaniumin liiketoiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, ammattitaitoon, näkemykseen ja luottamukseen. Konsernin kokenut asiantuntijatiimi palvelee yksityis-, yhteisö- ja instituutioasiakkaita ympäri Suomen. Titaniumin osakkeet ovat listattuna Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.titanium.fi

Titanium on vuonna 2009 perustettu suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Yhtiön päätuotteena on Titanium Hoivakiinteistörahasto ja pääkohderyhmänä ovat varakkaat yksityishenkilöt. Yhtiöllä on maanlaajuinen myyntiverkosto ja toimipisteitä 8 paikkakunnalla.