Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ramirent Oyj              Pörssitiedote               14.11.2019 klo 9.30

Kuten 7. elokuuta 2019 ilmoitettiin, Ramirent Oyj:n toimitusjohtaja Tapio Kolunsarka jättää yhtiön. Hänet vapautetaan yhteisellä sopimuksella nykyisistä tehtävistään Ramirentissä 31. joulukuuta 2019.

Ramirentin hallitus haluaa toistaa lämpimät kiitoksensa Tapio Kolunsaralle hänen toimikautensa aikana tehdystä työstä ja saavutuksistaan yhtiön kehittämisessä.

Ramirentin uusi toimitusjohtaja julkistetaan myöhemmin. 

Lisätietoja:
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. +358 20 750 2859

Kuvia tarjolla Ramirentin Mediapankissa.

Ramirent on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissä on noin 3 200 työntekijää ja 300 konevuokraamoa yhdeksässä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa. Vuonna 2018 Ramirent-konsernin myynti oli 712 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Nasdaq Helsingissä (RAMI). Loxam S.A.S. on hankkinut yli 90 prosenttia kaikista Ramirentin osakkeista ja tulee poistamaan yhtiön Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalta heti kun se on sovellettavien lakien mukaan sallittua.

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com