Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tokmanni Group Oyj        Pörssitiedote        22.3.2023 klo 16.25

Tokmanni Group Oyj on luovuttanut yhteensä 5 025 yhtiön hallussa olevaa osaketta vastikkeetta yhtiön vuoden 2022 osakepohjaiseen kannustinjärjestelmään kuuluville 57 henkilölle kannustinjärjestelmän ehtojen mukaisesti. Ansaitut osakkeet vapautuvat luovutusrajoituksista tammikuussa 2025. Mikäli kohderyhmään kuuluvan henkilön työ- tai toimisuhde päättyy ennen luovutusrajoitusjakson loppumista, osakkeet palautuvat yhtiölle.

Osakkeiden luovuttaminen suunnatulla maksuttomalla osakeannilla perustuu varsinaisen yhtiökokouksen 23.3.2022 hallitukselle antamaan valtuutukseen.

Luovutuksen jälkeen yhtiön hallussa on 45 038 omaa osaketta.

Lisätietoja

Tapio Arimo, talousjohtaja
puh. 020 728 7390, tapio.arimo(at)tokmanni.fi

Tokmanni lyhyesti

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 4 300 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 200:n Tokmanni-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälänsä sekä verkkokauppojensa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa asiakkaitaan. Vuonna 2022 Tokmannin liikevaihto oli 1 168 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 86 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. 

Jakelu

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

Tokmanni on vuonna 1989 perustettu halpatavaroihin keskittyvä vähittäiskauppayhtiö. Tokmanni on Suomen suurin halpakauppa myymälöiden määrällä ja liikevaihdolla mitattuna. Tokmannilla eri puolilla Suomea noin. 200 myymälää.