Verkkokauppa.com Oyj lehdistötiedote 26.2.2018 klo 9.00
 
Suomen suosituin ja vierailluin nettikauppa Verkkokauppa.com avaa uuden jättimyymälän Raisioon torstaina 8.3.2018 klo 8.00 osoitteeseen Kuloistentie 3, kauppakeskus Myllyn välittömään läheisyyteen. Avajaisviikonloppuna paikan päällä nähdään huipputarjouksia, arvontoja ja ohjelmaa kuten ennakkoarvonnan voittaneiden VIP-vierasjono, Bagjump-hyppyjä ja lisäksi paikan päällä aamulla jonottavien asiakkaiden kesken arvotaan huikeita tuotteita kuten Applen ja Samsungin huippupuhelimia, kannettavia tietokoneita sekä pelikonsoleita avajaistorstaista sunnuntaihin.
 
Uusi Raision myymälä tulee tarjoamaan Turun seudun laajimman valikoiman kodintekniikkaa ja nettikaupan tarjonnalla koko valikoima kattaa yli 65 000 tuotetta aina sähköpyöristä lemmikkitarvikkeisiin. Myymälän avajaisia juhlistetaan yhteensä mahtavat 100 päivää, joiden aikana luvassa on kovia erikoistarjouksia ja ohjelmaa aina 15.6. saakka.
 
"Tulemme avaamaan Raision myymälämme erittäin näyttävästi ja isosti. Toivotankin kaikki tervetulleiksi viettämään 100 päivän mega-avajaisia kanssamme. Raision myymälä on meille merkittävä laajennus, ja tulemme ottamaan meille kuuluvan osuuden seudun kaupasta", kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.
 
Verkkokauppa.comin tuotevalikoima kattaa yli 65 000 tuotetta kodinelektroniikasta lastentarvikkeisiin ja grilleistä polkupyöriin. Sillä on entuudestaan myymälät Helsingissä, Pirkkalassa ja Oulussa. Yhtiö on listattu NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle ja sen palveluksessa työskentelee yli 600 työntekijää. Raisioon avattava uusi myymälä on osa yhtiön kasvuhaluista strategiaa, jossa se haluaa palvella asiakkaitaan laadukkailla jättimyymälöillä Suomen suurimmissa asukaskeskuksissa.

Yhtiö tiedotti uuden myymälän avaamisesta Raisioon lokakuun osavuosikatsauksessa.
 
Lisätiedot
[email protected]

Verkkokauppa.com Oyj
Samuli Seppälä
toimitusjohtaja
[email protected]


--
This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Verkkokauppa.com Oyj via Globenewswire

Verkkokauppa.com on vuonna 1992 perustettu pääasiassa kuluttajamarkkinoilla toimiva verkko- ja vähittäiskauppayhtiö. Yhtiön  tuotevalikoima keskittyy tällä hetkellä pitkälti kodintekniikkaan, mutta yhtiö on laajentanut sitä viime vuosina aktiivisesti myös kodintekniikan ulkopuolelle.Verkkokauppa.com tarjoaa tällä hetkellä 27 päätuotealuetta, joiden alta löytyy yli 50000 nimikkeen tuotevalikoima, jota yhtiö myy kuluttajille oman verkkokauppansa ja vähittäismyymälöidensä kautta.