Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 21.10.2019 kello 09.45

Vincit selkiyttää tuoteliiketoimintaansa ja myy VincitSIGN:in Telia Finlandille

Ohjelmisto- ja designyhtiö Vincit keskittää panostuksiaan VincitEAM- sekä LaaS-tuoteliiketoimintoihin ja myy sähköisen allekirjoituspalvelu VincitSIGN:in liiketoiminnan Telia Finlandille. Liiketoimintakaupan myötä VincitSIGN:in parissa työskentelevä henkilöstö siirtyy Telia Finlandin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Vincit Oyj:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: “Strategiamme mukaisesti keskitymme VincitEAM- ja LaaS -tuoteliiketoimintojen kasvattamiseen. VincitSIGN on siinä vaiheessa elinkaartaan, että se tarvitsee tuekseen laajan myynti- ja markkinointiorganisaation. Näemme siksi, että Telialla on erinomaiset edellytykset kasvattaa VincitSIGN täyteen potentiaaliinsa.”

"Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa Telia Finlandin asemaa johtavana valtakunnallisten ICT-palveluiden tarjoajana. Tavoittelemme edelläkävijän asemaa sähköisen asioinnin alueella. Se on globaalisti vahvasti kasvava markkina, jossa vahvaan tunnistautumiseen perustuva allekirjoitus on yksi avainkomponentti. Lisäksi sähköinen asiointi kasvaa kovaa vauhtia myös erilaisten julkisten palveluiden kautta”, sanoo Telia Finlandin digitaalisista liiketoimintaratkaisuista vastaava johtaja Rauno Väisänen.

Liiketoimintakaupalla ei ole merkittävää taloudellista vaikutusta Vincit Oyj:lle eikä se vaikuta Yhtiön vuoden 2019 ohjeistukseen.

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin: 040 589 8316

Telia Finland Oyj, johtaja, digitaaliset liiketoimintaratkaisut Rauno Väisänen, puhelin: 040 041 9932

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

Telia Finland lyhyesti:

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 4000 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita.

Vuoden 2018 lopussa noin 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin. Tervetuloa mukaan osoitteessa www.telia.fi


Vincit on vuonna 2007 perustettu yhtiö, joka tuottaa ohjelmistokehitykseen ja -ylläpitoon liittyviä IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Lisäksi yhtiöllä on kaksi SaaS-tuoteliiketoimintaa. Yhtiön päämarkkina on Suomessa ja yhtiö on myös avannut toimipisteitä Yhdysvaltoihin.