Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 24.10.2019 kello 09:45

Vincitin ja Assetpointin yhteistyö käynnistyy yhteishankkeella Länsimetrolle

Assetpoint ja Vincit solmivat kesällä yhteistyösopimuksen VincitEAM -järjestelmän jälleenmyynnistä. Sopimuksen myötä Assetpoint voi laajentaa oman tiedonhallintaratkaisunsa toiminnallisuutta hyödyntäen VincitEAM -toiminnanohjausjärjestelmää.
 
Yhteistyön ensimmäinen toimitussopimus on allekirjoitettu. Vincit ja Assetpoint toimittavat huoltoon ja elinkaarenhallintaan kehitetyn VincitEAM -järjestelmän ja sitä tukevan Assetpointin tiedonhallintaratkaisun Länsimetro Oy:lle. Hankkeen toimituksen lisäksi on sovittu järjestelmän pitkäaikaisesta ylläpidosta.
 
Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: “Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen, että yhteistyömme lähtee käyntiin näin mittavan hankkeen parissa. On hienoa päästä työstämään pääkaupunkiseudun suurinta infrahanketta tukevaa järjestelmää yhdessä Assetpointin huippuammattilaisten kanssa. On niin ikään hienoa nähdä, kuinka monenlaisiin käyttökohteisiin VincitEAM -järjestelmä soveltuu.”
 
Assetpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö: ”Mittavassa toimituksessa yhteistyö on aina tärkeää. Näemme hyvän ja avoimen yhteistyön asiakkaan sekä Vincitin kanssa avaintekijäksi toimituksen laadukkaalle läpiviennille. Vincit yhteistyö täydentää hienosti AssetPoint Online ratkaisuamme siten, että Länsimetro Oy asiakkaana saa heidän tarpeisiin sopivan ratkaisun. Uskomme tämän yhteistyön avaavan useita uusia mahdollisuuksia asiakkaidemme laadukkaalle tiedonhallinnalle sekä digitaalisen toimintamallin läpiviennille aina suunnittelusta rakentamiseen sekä kunnossapitoon.“

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin: 040 589 8316
Assetpoint Oy, toimitusjohtaja, Tuomas Hörkkö, puhelin: 040 832 3553 
 
Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi
 
Assetpoint Oy lyhyesti:

Assetpoint tarjoaa ratkaisut infra- ja kiinteistöomaisuuden pitkäaikaiseen tiedonhallintaan. Yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun avulla varmistamme, että omaisuutta koskeva tieto on ajantasaista ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Assetpoint on osa Point Group -konsernia. www.assetpoint.fi

Vincit tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Yhtiön keihäänkärkenä on ohjelmistokehitys. Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincitillä on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 43,5 MEUR. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä sekä Yhdysvalloissa päätoimipiste Irvinessä.