Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regenero on saanut valmiiksi Keilaniemen alueen ensimmäisen vaiheen, Accountor Towerin, ja muutot rakennukseen alkoivat suunnitellusti joulukuun puolivälissä. Elokuussa allekirjoitetun kiinteistökaupan loppuunsaattaminen kuitenkin siirtyy vuodelta 2019 vuodelle 2020, mikä aiheuttaa hankkeen tuottojen siirtymän vuodelle 2020. Siirtyminen ei vaikuta yhtiön vuoden 2019 tulosohjeistukseen, joka pysyy ennallaan.

 

Lisätietoja antaa:

Ilkka Salonen, talousjohtaja, YIT Oyj, puh. 045 359 4434 , [email protected]

 

YIT OYJ

Ilkka Salonen
Talousjohtaja

 

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.yitgroup.com/fi 

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli noin 3,2 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.yitgroup.com/fi

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö ja kaupunkikehittäjä. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 8 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 10 maassa: Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli noin 3,4 miljardia euroa.