Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ             PÖRSSITIEDOTE 23.8.2019 KLO 10:15


YLEISELEKTRONIIKKA OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN


Yleiselektroniikka Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen  21.8.2019  päättämä yhtiöjärjestyksen kohdan 4 muutos, joka mahdollistaa kuusijäsenisen hallituksen, rekisteröitiin kaupparekisteriin 22.8.2019. Täten uuden hallituksen toimikausi alkoi 22.8.2019.

Hallituksen uusina jäseninä aloittivat Simon Hallqvist, Martti Yrjö-Koskinen ja Sari Nordblad, hallituksen jäseninä jatkavat Mikko Moilanen, Anssi Ruohtula ja Michaela von Wendt.


Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 22.8.2019.

Hallitus päätti järjestäytymiskokouksessaan, että Mikko Moilanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana.

Hallitus päätti myös tarkastusvaliokunnan perustamisesta. Tarkastusvaliokunnan puheenjohtaksi valittiin Sari Nordblad ja jäseniksi Mikko Moilanen sekä Martti Yrjö-Koskinen.


Espoossa, 23. päivänä elokuuta 2019


Yleiselektroniikka Oyj


Janne Silvennoinen

Toimitusjohtaja


Jakelu:         Helsingin pörssi,  keskeiset tiedotusvälineet, www.yeint.fi     


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Janne Silvennoinen

puh +358(0)10 2891 292 tai +358(0)400 734 422


Yleiselektroniikka lyhyesti:

Yleiselektroniikka on Pohjois-Euroopan vanhin itsenäinen elektroniikan komponenttien jakelija. Käytämme markkinoinnissa Suomen ulkopuolella YE International nimeä. Vuonna 1969 Yleiselektroniikka aloitti myymälätoiminnan Helsingin keskustassa. Noista ajoista yritys on muuttunut paljon, vaikka edelleenkin myymälät ovat osa liiketoimintaamme. Toimimme 5 maassa ja meitä on 237 henkeä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti tuotannon siirtyessä maasta toiseen. Yleiselektroniikka Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

YE International on suomalainen Helsingin Pörssissä noteerattu elektroniikka-alan yritys. Yhtiön palveluksessa on noin 208 henkilöä, joista noin 50 Suomessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 40,3 M€ . Yrityksen pääkonttori on Espoossa, minkä yhteydessä sijaitsee myös myymälä ja tuotevarasto. 47 vuoden aikana Yleiselektroniikka / YE International on kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä komponentti- ja tuotantolaitetoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin.