Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Odotamme yhtiön liikevaihdon elpymisen kääntävän tulostason lievälle voitolle kuluvana vuonna, mutta vahvistuvasta kassavirrasta huolimatta korkeaan velkatasoon liittyvä haaste säilyy ennallaan. Emme odota velkatasoon liittyvän ongelman ratkeavan kestävästi ilman rakennejärjestelyä, minkä takia osakkeen tuotto/riski-suhde on näkemyksemme mukaan tällä hetkellä heikko.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Neo Industrial)

Neo Industrial Oyj on suomalainen yhtiö, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta kehittämällä ja uudistamalla modernia yhteiskuntaa. Omistamme kaapeliteollisuudessa liiketoimintaa harjoittavia kasvuvoimaisia, listaamattomia yhtiöitä, joille olemme pitkäjänteinen ja vastuullinen kumppani. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa monialayhtiö, joka luo vastuullisesti uusia mahdollisuuksia älykkäälle ja energiatehokkaalle yhteiskunnalle. Neo Industrial Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:n päämarkkinalla.