Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Teimme negatiivisia ennustemuutoksia Finnairin Q2:n, H2:n ja lähivuosien tulosennusteisiimme yhtiön tuoreen liikennedatan, polttoaineenhintaennusteiden nousun ja valuuttakurssiliikkeiden takia. Osakkeen arvostus on mielestämme ennustemuutokset ja viime aikojen kurssilasku huomioiden neutraali. Siten seuraamme yhtiön epävarmemmaksi muuttunutta loppuvuoden näkymää avaavan Q2-raportin vielä sivusta.

Käy kauppaa. (Finnair)

Finnair on maailman pisimpään toimineita lentoyhtiöitä. Finnairin reittiverkosto yhdistää Aasian, Pohjois-Amerikan ja Euroopan pohjoiset alueet Helsinki-Vantaan kotikentän kautta. Sen toiminta perustuu laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen sekä pohjoismaisesta puhtaasta luonnosta inspiraationsa saaneeseen muotoiluun. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille selvän kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian mega-kaupunkien välillä kulkevat Helsingin kautta.