Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Vaisala on viimeisen vuoden aikana jatkanut pitkäjänteistä strategian toteutusta, kehittynyt tuloksellisesti todella vahvasti ja integroinut yrityskauppoja. Korona on kuitenkin nostanut tummia pilviä taivaalle ja epävarmuus on yhtiön kommenttien mukaan merkittävä. Vaisala on pörssin laadukkaimpia yhtiöitä vahvoilla tuotteilla ja taseella, jotka antavat puskuria epävarmuudessa. Odotamme Vaisalan kilpailukyvyn säilyvän vahvana jatkuvan T&K:n tukemana ja mahdollistavan hyvän tuloskasvun koronan yli katsottuna. Osakkeen arvostuskuva on kuitenkin haastava useasta näkökulmasta tarkasteltuna. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Vaisala)

Vaisala on maailman johtava ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuihin erikoistunut yritys. Yli 80-vuotiseen kokemukseemme pohjaten tarjoamme asiakkaillemme luotettavia mittaratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Vaisalan pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja yhtiön palveluksessa on noin 1 850 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Yhtiön A-sarjan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki arvopaperipörssissä. vaisala.fi twitter.com/VaisalaSuomi