Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Fortumin Q4-raportti ylitti markkinoiden odotukset, mutta ei muuttanut yhtiön sijoitustarinan isoa kuvaa. Katseet ovat yhä Uniper-järjestelyn jälkeisessä tulospotentiaalissa ja osinkotasossa. Arviomme mukaan yhtiö pystyy ylläpitämään nykyisen osinkotason siirtymäjakson yli, mutta lyhyellä tähtäimellä osingon varassa oleva tuotto-odotus ei mielestämme riitä perusteiksi ostoille.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Fortum)

Fortum Oyj on vuonna 1988 perustettu suomalainen energiayhtiö, joka on kooltaan pohjoismaiden suurin. Yhtiön liiketoimintaa ovat sähkön ja lämmön tuotanto sekä myynti, voimalaitosten käyttö- ja kunnossapitopalvelut, ja muut palvelut. Fortum tarjoaa myös kierrätys- ja jätepalveluita. Yhtiön toiminta on keskittynyt Pohjoismaihin, Baltian maihin, Venäjälle, Puolaan ja Intiaan.