Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloitamme Sotkamo Silverin seurannan 4,00 kruunun tavoitehinnalla ja osta-suosituksella. Arviomme mukaan Sotkamo Silver tarjoaa riskien vastineeksi korkeaa tuottopotentiaalia, sillä nykyisellä hopean hinnalla ja valuuttakursseilla Sotkamon Hopeakaivoksen kassavirtaprofiili on näkemyksemme mukaan houkutteleva. Uskomme tämän potentiaalin realisoituvan, kun yhtiö Hopeakaivos etenee tuotantovaiheeseen ja yhtiö pystyy osoittamaan kaivoksen suorituskyvyn. Näin ollen osake sopii mielestämme etenkin tuottohakuisille sijoittajille, joilla on kärsivällisyyttä odottaa kaivoksen täyden potentiaalin realisoitumista.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Sotkamo Silver AB:n liikeideana on kehittää ja hyödyntää mineraaliesiintymiä huomioiden samalla yhteiskunnan ja ympäristön asettamat vaatimukset. Sotkamo Silver omistaa Hopeakaivoksen Sotkamossa, jonka tuotanto alkoi maaliskuussa 2019. Lisäksi Yhtiöllä on mineraalioikeuksia jalo- ja perusmetalleja sisältäviin mineraaliesiintymiin Suomessa.