Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Uusi strategia kiihdytysvaiheessa

Yhtiöraportti 09.03.2018 7:55 F-Secure

Tietoturvamarkkinan painopisteen muutos uhkien torjunnasta uhkien havainnointiin on edellyttänyt F-Securelta merkittävää uudistumista. Yhtiö käynnisti muutokseen vastatakseen vuonna 2015 kasvaville yritystietoturvan markkinoille tähtäävän strategian, joka on nyt saavuttanut vaiheen, jossa kasvua voidaan laajentuneen tuote- ja palvelutarjooman myötä kiihdyttää. Yhtiön on kuitenkin vielä yhtenäistettävä ratkaisutarjontaansa sekä kehitettävä myyntikanavaa suurempien yritysten segmenttiin, ennen kuin markkinan houkutteleva kasvupotentiaali täysin realisoituu.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (F-Secure)

F-Secure on ollut kyberturvallisuuden edelläkävijä jo kolme vuosikymmentä. F-Securen laaja palvelukokonaisuus ja palkitut tuotteet käyttävät patentoituja tietoturvainnovaatioita ja sofistikoitunutta uhkatietoa suojatakseen tuhansia yrityksiä ja miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Yhtiön asiantuntijat ovat osallistuneet useampaan kyberrikoksen tutkintaan kuin mikään muu eurooppalainen yritys markkinoilla. F-Securen tuotteita myy maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.