Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

First North -markkinapaikalle listautuva IT-palveluyhtiö Bilot kertoi perjantaina, että yhtiön listautumisannin merkintäaika keskeytetään moninkertaisen ylimerkinnän vuoksi. Anti keskeytettiin ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana.

Annissa tarjotaan merkittäväksi alustavasti enintään 1 054 726 uutta osaketta. Yhtiön hallituksella on ylimerkintätilanteessa oikeus lisätä tarjottavien osakkeiden määrää enintään 149 254 uudella osakkeella. Annin lopullinen tulos julkistetaan ja hyväksytyistä merkintäsitoumuksista lähetetään sähköinen vahvistusilmoitus sijoittajille arviolta 9.3.2020. Merkintähinta oli 6,70 euroa osakkeelta ja arvonmääritysmenetelmillä haarukoimme osakekohtaiseksi arvoksi 6,60-9,00 euroa osakkeelta (28.2.2020) ennen antia.

Julkaisimme Bilotista sijoitustutkimuksen 28.2.2020, joka on vapaasti luettavissa tästä. Lisäksi osallistuimme yhtiön edustajien kanssa tiistaina 3.3.2020 järjestettyyn listautumista käsittelevään yhtiöesittelytilaisuuteen, jonka videotallenne on katsottavissa tästä.

Tulemme antamaan Bilotin osakkeelle suosituksen ja tavoitehinnan ensimmäisen kaupankäyntipäivän jälkeen. Bilotin osakkeiden ensimmäinen kaupankäyntipäivä First Northissa on arviolta tiistaina 17.3.2020.

Käy kauppaa. (Bilot)

Analyytikko / Kirjoittaja

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Bilot on vuonna 2005 perustettu digitaalisen liiketoiminnan IT-ratkaisujen toimittaja, joiden tavoitteena on tuoda asiakkaalle uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua digitaalisuuden avulla. Bilot kuuluu Suomen IT-markkinalla keskisuurten joukkoon, ja sen asiakasportfolio on painottunut suuriin asiakkuuksiin. Bilotille ominaista on profiloituminen SAP-sateenvarjon alle kuuluviin yritysohjelmistoihin. Bilotin liiketoimintamalli perustuu asiantuntijamyyntiin erilaisilla toimitusmalleilla, jotka voivat perustua tuntilaskutukseen, kiinteähintaisiin projektitoimituksiin tai näiden välimuotoihin.