Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

First North -markkinapaikalle listautuva IT-palveluyhtiö Bilot kertoi perjantaina, että yhtiön listautumisannin merkintäaika keskeytetään moninkertaisen ylimerkinnän vuoksi. Anti keskeytettiin ensimmäisenä mahdollisena ajankohtana.

Annissa tarjotaan merkittäväksi alustavasti enintään 1 054 726 uutta osaketta. Yhtiön hallituksella on ylimerkintätilanteessa oikeus lisätä tarjottavien osakkeiden määrää enintään 149 254 uudella osakkeella. Annin lopullinen tulos julkistetaan ja hyväksytyistä merkintäsitoumuksista lähetetään sähköinen vahvistusilmoitus sijoittajille arviolta 9.3.2020. Merkintähinta oli 6,70 euroa osakkeelta ja arvonmääritysmenetelmillä haarukoimme osakekohtaiseksi arvoksi 6,60-9,00 euroa osakkeelta (28.2.2020) ennen antia.

Julkaisimme Bilotista sijoitustutkimuksen 28.2.2020, joka on vapaasti luettavissa tästä. Lisäksi osallistuimme yhtiön edustajien kanssa tiistaina 3.3.2020 järjestettyyn listautumista käsittelevään yhtiöesittelytilaisuuteen, jonka videotallenne on katsottavissa tästä.

Tulemme antamaan Bilotin osakkeelle suosituksen ja tavoitehinnan ensimmäisen kaupankäyntipäivän jälkeen. Bilotin osakkeiden ensimmäinen kaupankäyntipäivä First Northissa on arviolta tiistaina 17.3.2020.

Analyytikko / Kirjoittaja

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Bilot on suomalainen ohjelmisto- ja IT-palveluyhtiö, joka luo yrityksille strategista kilpailuetua rakentamalla ylivertaista digitaalista asiakaskokemusta. Bilot tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman digitaalisia palveluita ja ratkaisuita asiakaspolun eri vaiheisiin sekä tekoälyä ja analytiikkaa valjastavia älykkäitä myynnin ja markkinoinnin työkaluja. Yhtiöllä on tunnustettua huippuosaamista ja Suomessa merkittävä markkina-asema johtavissa ohjelmistoalustoissa ja keskeisissä teknologiaekosysteemeissä (mm.