Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Bilotin osakkeen kaupankäynti alkaa tänään

Analyytikon kommentti 17.03.2020 8:31 Bilot

First North -markkinapaikalle listautuva IT-palveluyhtiö Bilotin osakkeiden ensimmäinen kaupankäyntipäivä First Northissa on tänään.

Julkaisimme Bilotista sijoitustutkimuksen 28.2.2020, joka on kokonaisuudessa luettavissa tästä. Lisäksi osallistuimme yhtiön edustajien kanssa tiistaina 3.3.2020 järjestettyyn listautumista käsittelevään yhtiöesittelytilaisuuteen, jonka videotallenne on katsottavissa tästä.

Tulemme antamaan Bilotin osakkeelle suosituksen ja tavoitehinnan ennen huomista pörssiavausta.

Käy kauppaa. (Bilot)

Analyytikko / Kirjoittaja

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiöpäivitykset

Bilot on vuonna 2005 perustettu digitaalisen liiketoiminnan IT-ratkaisujen toimittaja, joiden tavoitteena on tuoda asiakkaalle uutta liiketoimintaa ja kilpailuetua digitaalisuuden avulla. Bilot kuuluu Suomen IT-markkinalla keskisuurten joukkoon, ja sen asiakasportfolio on painottunut suuriin asiakkuuksiin. Bilotille ominaista on profiloituminen SAP-sateenvarjon alle kuuluviin yritysohjelmistoihin. Bilotin liiketoimintamalli perustuu asiantuntijamyyntiin erilaisilla toimitusmalleilla, jotka voivat perustua tuntilaskutukseen, kiinteähintaisiin projektitoimituksiin tai näiden välimuotoihin.