Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Eezy tiedotti tiistaina, että joukko avainhenkilöitä on tehnyt merkittävän sijoituksen yhtiöön ostamalla yli 210 000 kappaletta eli noin 1,1 MEUR:n arvosta yhtiön osakkeita. Ostajina on yhtiön johtoryhmän ja hallituksen jäseniä, franchise-yrittäjiä sekä muita avainhenkilöitä. Myyjänä oli yhtiön suurin omistaja NoHo Partners, joka tarjosi rajatun määrän osakkeita Eezyn avainhenkilöiden ostettavaksi. Osakkeiden ostot eivät ole sidottuja kannustin- tai palkkiojärjestelmiin.

NoHon osalta Eezyn osakkeiden myynti ei ole yllätys, sillä yhtiö on useampaan otteeseen kertonut halustaan keventää omistustaan ajan myötä. Nyt toteutettu myynti oli hyvin pieni (~ 3 % koko NoHon Eezy-omistuksesta) ja pidämme hyvin mahdollisena, että NoHo keventää Eezy-omistustaan vielä lisää tulevien kuukausien aikana.

Nohon omistuksen kevennykselle on mielestämme selkeät Eezyn liiketoiminnasta riippumattomat syyt, eikä se siten arviomme mukaan heijastele näkemystä omistuksen odotetusta kehityksestä. Näin ollen järjestelyssä merkityksellisempää on mielestämme avainhenkilöiden osakkeiden ostot. Ostojen myötä Eezyn avainhenkilöiden ja sijoittajien intressit ovat entistä vahvemmin yhtenevät, mikä on sijoittajien edun mukaista.

Analyytikko / Kirjoittaja

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Eezy on vuonna 1988 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laajan kattauksen henkilöstöpalveluita Suomessa valtakunnallisesti. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen palvelualueeseen, jotka ovat Henkilöstöpalvelut ja Asiantuntijapalvelut. Yhtiön tulovirrat muodostuvat kuitenkin neljästä erikseen raportoitavasta komponentista, jotka ovat Henkilöstöpalvelut liiketoiminta-alueen alle lukeutuvat Henkilöstövuokraus, Franchise-maksut, ja Kevytyrittäjäpalvelut sekä Asiantuntijapalvelut. Yhtiö toimii pääsääntöisesti Suomessa.