Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Nightingale Health tiedotti eilen 18.3. listautumisantinsa ylimerkinnästä ja toteutumisesta suunnitellusti. Yhtiö kertoi odottavansa B-osakkeidensa kaupankäynnin alkavan tänään 19.3. perjantaina.

Listautumisen järjestäjä on asettanut tutkimusraporttien julkaisijoille hiljaisen jakson, ja järjestäjät ovat vaatineet myös Inderesin noudattavan tätä. Nightingalen yhtiöseuranta alkaa Inderesin palvelussa hiljaisen jakson päättymisen jälkeen arviolta 19.4. Tänä aikana Inderes ei voi antaa Nightingalen osakkeelle suositusta eikä tavoitehintaa, mutta tulemme kommentoimaan yhtiön uutisia auttaaksemme sijoittajia tulkitsemaan uutisten merkitystä Nightingaleen sijoituskohteena.

Käy kauppaa. (Nightingale)

Analyytikko / Kirjoittaja

Antti Luiro

Antti Luiro

Analyytikko

Lisätiedot

Nightingalen liiketoiminta käynnistyi vuonna 2013. Yhtiön terveystietoalusta on luotu yhdistämällä kaksi vahvasti tieteellisesti todennettua kilpailuvalttia: Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologia ja kyky tunnistaa kokonaisvaltaisesti sairastumisriskejä. Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologiaprosessi alkaa verinäytteiden NMR -mittauksella, jossa käytetään skaalautuvaa laboratorioautomaatiota.