Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

NoHo Partners kevensi perjantaina hieman omistustaan osakkuusyhtiö Eezyssä. NoHo myi kokonaisuudessaan 260 136 Eezyn osaketta 6,88 euron keskihinnalla ja näin ollen myyntien arvoksi tulee noin 1,8 MEUR. Asia ilmenee Eezyn eilen julkaisemasta tiedotteesta.

Tieto Eezy-osakemyynneistä ei tullut yllätyksenä, sillä NoHo kertoi kesäkuun strategiapäivityksessä aikovansa irtaantua Eezystä kokonaan nykyisen strategiakauden aikana ja odotamme itse irtaantumisen tapahtuvan kokonaisuudessaan seuraavan vuoden sisään. Myynneistä saatu hinta on NoHon kannalta hyvä, sillä Eezyn kurssi on elpynyt viime kuukausina koronakriisiä edeltäneelle tasolle. Toteutetut myynnit tukevat NoHon likviditeettiä ja täten edesauttavat H2:lla erääntyvien rahoitusvelkojen (noin 10,8 MEUR) takaisinmaksua. Myyntien jälkeen NoHo omistaa Eezystä noin 5,9 miljoonaa osaketta (23,8 % osakekannasta).

Maanantain tiedotteella ei ole vaikutusta näkemykseemme NoHon tai Eezyn osakkeista. Viime kuussa julkaisemamme laaja raportti NoHosta on luettavissa täältä.

Analyytikko / Kirjoittaja

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot
Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Noho Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 Noho Partners oli ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö. Konsernilla on ravintoloita Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock's & Cows.