Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Yhtiö: Revenio Group
Suositus: Vähennä
Tavoitehinta: 48.00 EUR
Kurssi: 45.68 EUR
Kurssi hetkellä: 28.4.2022 - 5:24 Analyysi päivitetty: 7.4.2022

Revenio julkaisi keskiviikkona tekoälyä hyödyntävän seulontaratkaisu iCare ILLUME osana iCare Solutions -kokonaisratkaisuja. Lisäksi yhtiö tiedotti, että iCare ja hollantilainen Thirona käynnistävät yhteistyön, jossa iCare toimii Thironan tekoälypalvelun jakelijana Euroopassa. Revenio julkaisee Q1-tuloksensa tänään, minkä jälkeen keskustelemme yhtiön johdon kanssa uudesta tekoälyratkaisusta sekä yhteistyöstä. Teemme arviot päivän uutisista keskusteluiden jälkeen ja tarkastelemme näkemystämme Reveniosta normaalisti uudelleen tuloksen jälkeen.

Yhtiön tiedotteen mukaan iCare ILLUME on seulontaratkaisu, joka yhdistää iCare DRSplus -silmänpohjan kuvantamislaitteella otetut kuvat Thironan tekoälyyn. iCare ILLUME -ohjelmisto tunnistaa välittömästi tekoälyn avulla näkökykyä uhkaavan diabeettisen retinopatian merkit. iCare DRSplus -silmänpohjan kuvantamisjärjestelmällä otetut kuvat siirtyvät automaattisesti pilvipalvelussa sijaitsevaan iCare ILLUME -seulontaratkaisuun ja raportti on saatavilla välittömästi. Näin voidaan yhä kattavammin hyödyntää iCare-silmänpohjan kuvantamislaitteiden välittämiä korkeatasoisia kuvia kliinisen päätöksenteon tukena. Yhtiön mukaan iCare ILLUME -seulontaratkaisua voidaan tulevaisuudessa käyttää myös muiden silmäsairauksien seulontaan. Lisätietoja iCare ILLUME -seulontaratkaisusta on saatavilla iCare-verkkosivustolla

Revenion mukaan Thirona on yksi johtavista ja arvostetuista tekoälypalvelujen tarjoajista, jotka ovat erikoistuneet lääketieteellisten kuva-analyysien tekoälyyn. Yhtiöiden tarkoituksena on aloittaa diabeettisen retinopatian seulonta diabeetikoilta ja tuoda markkinoille integroitu palvelu, joka on automatisoinnin ansiosta nopea ja helppokäyttöinen. 

Käy kauppaa. (Revenio Group)

Analyytikko / Kirjoittaja

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot
Tunnusluvut 2021 2022e 2023e
Liikevaihto 78,8 95,9 115,9
- kasvu-% 29,1% 21,7% 20,8%
Liikevoitto (EBIT) 22,1 27,2 35,3
- EBIT-% 28,0% 28,4% 30,4%
EPS (oik.) 0,74 0,85 1,06
Osinko 0,34 0,44 0,56
P/E (oik.) 75,1 54,1 43,2
EV/EBITDA 57,7 40,0 31,3
Osinkotuotto-% 0,6% 1,0% 1,2%
Uusimmat ennusteet

inderesTV

Revenio Group on suomalainen oftalmologisten laitteiden ja ohjelmistoratkaisujen kärkiyhtiö, jonka vahvuudet ovat etenkin silmäsairauksien tunnistamiseen ja hoitoon liittyvissä laiteteknologioissa. Yhtiön nykyinen tarjooma kattaa kaikki glaukooman seulontaan ja hoitoon tarvittavat laitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Lisäksi yhtiön laitteita käytetään diabeettisen retinopatian sekä silmänpohjan rappeuman tunnistamiseen ja hoitoon. Revenio keskittyy toiminnassaan tuotekehitykseen sekä myyntiin ja yhtiön kaikki valmistustoiminnot on ulkoistettu.