Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Valmiina kasvuun älylasin myötä

Yhtiöraportti 14.12.2018 7:48 Glaston

Lasialan näkymät ovat edelleen positiiviset ja lasiteknologiayhtiö Glastonin perinteisissä liiketoiminnoissa (Machines- ja Services-yksiköt) on kohtuullinen määrä kasvuelementtejä sekä laitteissa että ennen kaikkea digitaalisissa palveluissa. Glastonin todellinen liikevaihdon ja tuloksen kasvu syntyy kuitenkin älylasikoneita valmistavassa Emerging Technologies –yksikössä, jossa kysyntä- ja kannattavuusnäkymät ovat vahvan kilpailuaseman tukemina todella lupaavat. Ennustemuutoksemme Glastonille ovat melko vähäisiä, mutta luottamuksemme ennusteiden saavuttamiseen on viime aikoina kohentunut ja odotamme yhtiöltä edelleen nopeaa tuloskasvua.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Glaston)

Glaston on lasinjalostusteollisuuden innovatiivinen teknologiajohtaja, joka tarjoaa laitteita, palveluita ja ratkaisuja rakennus-, ajoneuvo-, aurinkoenergia- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden tarpeisiin. Lisäksi yhtiö tukee uusien, lasiin älyä integroivien teknologioiden kehittämistä.ss