Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Valmiina kasvuun älylasin myötä

Yhtiöraportti 14.12.2018 7:48 Glaston

Lasialan näkymät ovat edelleen positiiviset ja lasiteknologiayhtiö Glastonin perinteisissä liiketoiminnoissa (Machines- ja Services-yksiköt) on kohtuullinen määrä kasvuelementtejä sekä laitteissa että ennen kaikkea digitaalisissa palveluissa. Glastonin todellinen liikevaihdon ja tuloksen kasvu syntyy kuitenkin älylasikoneita valmistavassa Emerging Technologies –yksikössä, jossa kysyntä- ja kannattavuusnäkymät ovat vahvan kilpailuaseman tukemina todella lupaavat. Ennustemuutoksemme Glastonille ovat melko vähäisiä, mutta luottamuksemme ennusteiden saavuttamiseen on viime aikoina kohentunut ja odotamme yhtiöltä edelleen nopeaa tuloskasvua.

Käy kauppaa. (Glaston)

Glaston on edelläkävijä lasinjalostuksen teknologioissa ja palveluissa. Vastaamme globaalisti rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden vaativimpiin lasinjalostustarpeisiin. Lisäksi hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat lasiin älyä ja kestäviä ratkaisuja. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme niin parasta tietotaitoa kuin viimeisimpiä teknologioita lasinjalostuksen alalla. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä.