Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aspocomp ja Bittium-kommentit Aamukatsauslivessä

Inderesin analyytikko Juha Kinnunen käy läpi pääkohtia Aspocompin laajasta yhtiöraportista. Aspocomp on niche toimija globaalilla piirilevymarkkinalla. Yhtiön sijoittajaprofiilia värittää lyhyt näkyvyys tulevaisuuteen, mutta yhtiö on strategisesti liikkunut täysin oikeaan suuntaan. Juha on osakkeessa lisää-puolella, mutta muistuttaa että sijoittajien kannattaa keskittyä 12kk rullaaviin lukuihin eikä yksittäisiin kvartaaleihin joita on lähes mahdoton ennustaa (yhtiö ei itsekään näe montaa kuukautta eteenpäin). Aspocompin laaja yhtiöraportti on luettavissa tästä linkistä https://www.inderes.fi/mielenkiintoinen-vuosi-edessa

Aspocompia seuraa inderes.fi.ssä kohta jo 800 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/aspocomp

Bittium alkaa kohdasta 10:20. 

Bittiumissa kehoitamme treenaamaan istumalihaksia. Mexsat etenee hitaasti, mutta Juha on positiivinen hankkeen suhteen. Sen sijaan Firstnetin jatkuva viivästyminen heikentää jatkuvasti Bittiumin potentiaalia ja kasvattaa riskiä teknologian vanhenemisesta tai muiden kilpailijoiden kiilaamisesta edelle. 

Bittiumia seuraa inderes.fi:ssä kohta jo 1500 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/bittium

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on vuonna 1999 perustettu piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Yhtiö on toimialalla niche-toimija ja keskittyy strategisesti pikatoimituksiin sekä lyhyisiin tuotantosarjoihin. Yhtiön asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset.