Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Hoivatilat Q2'19: vahva hankekanta paransi näkyvyyttä tulevaan kasvuun

Hoivatilojen toinen kvartaali oli kaikin puolin vahva. Liikevaihto kasvoi 38 % ja operatiivinen tulos 60 % vertailukaudesta. Kiinteistöyhtiölle 60 % kasvua voidaan pitää hyvänä saavutuksena. Samaan aikaan kulut eivät kuitenkaan kasvaneet samassa suhteessa. 

Hankekanta nousi ennätyslukemiin ja Ruotsin markkinalla yhtiö sai sovittua uusia hankkeita, mitkä tuovat luottamusta lähitulevaisuuden kasvunäkymiin.

Katso toimitusjohtajan haastattelu täältä:https://www.inderes.fi/fi/videot/hoivatilat-q219-voimakasta-kasvua-ja-sk...
Lue analyytikon kommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/hoivatilat-q2-operatiivinen-tulos-erit...

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.