Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Inderes yhtiöilta 22.5.2017: Marimekko

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko kertoi sijoittajille miten yhtiö on nostanut kansainvälistä kilpailukykyä uudelle tasolle ja miten yhtiö pyrkii laajentamaan toimintaansa kattamaan suurempia asiakasjoukkoja. Marimekko on vienyt läpi organisaatiomuutoksia, joiden kautta yhtiön tuloskunto on kohentunut viimeisten kvartaalien aikana. Yhtiö kuvaili markkinanäkymien hieman piristyneen Suomessa ja lähivuosien kasvun nojaavan uusien myymälöiden avaamiseen sekä digitaalisten kanavien hyödyntämiseen.

Käy kauppaa. (Marimekko)

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2018 tuotteiden brändimyynti oli 248 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 112 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa.