Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House 2017 tilinpäätöshaastattelu

Asunto- ja kiinteistösijoitusyhtiö Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa. IH:n operatiivinen tulos yli kaksinkertaistui vuonna 2017. Jesse kysyy tekijöitä tuloskasvun takana ja mitä IH:lla on mielessä Dividend House-järjestelyssä. Lopuksi Jesse kysyy IH:n tavoitteista Oravan suhteen sekä miksi IH:n tämän vuoden ohjeistus on niin varovainen.

Investors Housea voi seurata meillä täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/investors-house

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.