Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Q1'20: Kasvua ja kannattavuuspaineita

Investors Housen liikevaihto kasvoi voimakkaasti. Kannattavuutta kuitenkin heikensivät kasvaneet ylläpitokulut, palveluliiketoiminnan liiketuloksen heikentyminen, lisääntyneet rekrytoinnit ja kehityspanostukset.

Toimitusjohtaja Petri Roininen analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa. Ohjeistus: Yhtiö 20.3.2020 antamansa tiedotteen mukaisesti pidättäytyy ohjeistuksen antamisesta toimintaympäristön muuttumisen ja sen aiheuttaman heikon näkyvyyden johdosta.

00:10 Q1:n pääkohdat
01:05 Miksi kannattavuus heikkeni?
02:24 Koronapandemian vaikutukset
04:06 Kehityshankkeet
06:35 Rahoitussopimus ja 5 miljoonan osakkeen osakeantivaltuutus

Analyytikon kommentti: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/investors-house-q1-operatiivinen-tulos...
Investors Housen Q1'20-raportti: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/investors-house-q1-2020-kasvu-jatku...

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. ´