Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Q1’2018 tuloshaastattelu

Investors House julkisti eilen positiivisen tulosvaroituksen (https://www.inderes.fi/tiedotteet/investors-house-oyj-positiivinen-tulos...). Toimitusjohtaja Petri Roininen kommentoi analyytikko Jesse Kinnusen haastattelussa myös vuoden ensimmäisen kvartaalin kulkua. :)

-Miten kuvailisit yhtiön kehitystä vuoden ensimmäisellä kvartaalilla?
-Julkaisitte eilen positiivisen tulosvaroituksen ja nostitte operatiivisen tuloksen ohjeistustanne. Miksi ohjeistutta nostettiin tässä vaiheessa vuotta?
-Käynnistitte kaudella yritystodistusohjelman. Tuleeko tämä alentamaan IH:n rahoituskustannuksia?
-Ostitte huhtikuussa toteutetulla kaupalla enemmistön rahastoyhtiö Dividend Housesta. Milloin teiltä voisi olla odotettavissa kiinteistörahastoja?

Investors Housea on mahdollista seurata täältä. https://www.inderes.fi/yhtiot/investors-house

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.