Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Q2'16 - Petri Roininen

”Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan liiketoimintaamme, mutta fokusoidumme hyvin selkeästi kannattavuuteen. Kaikkia investointeja arvioidaan suhteessa siihen, kuinka ne vaikuttavat yhtiön operatiiviseen tulokseen ja toisaalta osakekohtaiseen nettovarallisuuteen. Olemme investoinneissa kasvuhakuisia, mutta samalla selektiivisiä.” "Niin kauan kun (rakentamisen ja asuntojen hallinnan prosessien) deregulaatiotoimia ei suoriteta, helposti käy että markkina on epätasapainossa ja ollaan tilanteessa, että asumiskustannukset vain jatkavat kasvuaan” "Pitkä trendi on se, että asuntojen hinnat ovat polkeneet paikoillaan viimeiset vuodet. Nyt jonkinlaista orastavaa noususuuntaa on ollut havaittavissa. Itse näkisin että aika kestävällä tasolla ollaan. Ihan lähiaikoina korkeintaan pientä nousua, ehkä aika vakaata. Ei radikaaleja muutoksia lyhyellä aikavälillä suuntaan tai toiseen. ”

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. Yhtiö on ollut listattuna Nasdaq Helsingin päälistalla vuodesta 1989.