Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors House Q3'16 - Petri Roininen

”Q3-tulos oli hyvin pitkälti ennakoitu. Operatiivinen tulos parani, NAV per osake nousi ja vuokrausaste säilyi hyvänä.” ”Tärkein syy miksi investointeja kaudella ei tehty oli se, että pidimme hyvin päättäväisesti kiinni omista investointien kannattavuuskriteereistä. Valmistelimme lisäksi Järvenpään investointia, mikä toteutui vasta lokakuussa. Kolmanneksi vielä, keskityimme omiin kehityshankkeisiimme, jotka etenivät suunnitellusti.” ”Hankekehitystä on tarkoitus uudelleenaktivoida. Uskon että voimme kertoa tästä lisää ensimmäisellä kvartaalilla.” ”Joukkorahoituksesta voi kasvaa mielenkiintoinen ilmiö. Voisimme tuoda joukkorahoitusalustalle ennakoitavan ja kassavirtaan perustuvan sijoitusvaihtoehdon” ”Vuokra-asuminen valtaa alaa. Tämä on sellainen kasvutrendi mihin Investors House haluaa päästä (entistä vahvemmin) mukaan. Siksi toimimme kasvukeskuksissa ja sitä varten olemme hankekehityksessä”

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. ´