Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Investors Housen uusien kiinteistörahastojen kehitys etenee suunnitellusti

Investors House julkisti Q2-raportin 27.8.2018. Petri Roininen kommentoi raportin pääkohtia ja avaa mistä 2 %-yksikön lasku vuokrausasteessa on seurausta.

00:06 Mitä asioita nostaisit esille Q2-kaudelta?
01:02 Vuokrausaste heikkeni Q2-kaudella ja tämä johtui nyt ilmeisesti IVH-kampuksesta. Mikä IVH-kampuksen tilanne tällä hetkellä on?
02:19 Kerroitte kiinteistörahastojen valmistelun alkaneen, missä vaiheessa valmistelut ovat?
03:03 IH ei ole aikaisemmista vuosista poiketen tänä vuonna vielä ostanut vanhoja kiinteistökohteita. Onko kilpailu markkinoilla kiinteistösijoituskohteista niin kovaa ettei järkeviä kohteita enää löydy?

Investors House https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/investors-house

Käy kauppaa. (Investors House)

Investors House on vuonna 1988 perustettu yhtiö, joka toimii kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Kiinteistömarkkinalla yhtiö toimii aina tontin hankinnasta ja rakennuttamisesta kiinteistöjen omistamiseen ja kiinteistövarallisuuden hoitoon. Finanssimarkkinalla yhtiö pyrkii hakemaan pääomakevyttä ja skaalautuvaa kasvua erityisesti uusien kiinteistörahastojen ja erilaisten yhteissijoitusinstrumenttien avulla. ´