Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Konecranes Q3'19: odotukset alittuivat, mutta ohjeistus on ennallaan

Analyytikko Vesolan mukaan Konecranesin Q3 ei mennyt ihan niin kehnosti kuin mitä osakemarkkinan tunnelma antaa ymmärtää. Vuoden 2019 ohjeistus säilyi ennallaan, mutta teollisuusasiakkaissa nähdään nyt Pohjois-Amerikassa heikkenemisen merkkejä, kun vielä 3 kk sitten näkymät olivat vakaat. Lievästi alavireistä menoa siis luvassa.

Lue tulostiedote täältä: https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/konecranes-ilmoittaa-muutoksesta-jo...

Käy kauppaa. (Konecranes)

Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessi teollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2013 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 2 100 miljoonaa euroa. Konsernilla on 11 800 työntekijää ja 600 huoltopistettä 48 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR1V).