Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Marimekko Q3'17 tuloshaastattelu

Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko Inderesin analyytikko Petri Kajaanin haastattelussa. Kysymykset alla.

1. Liikevaihto kasvoi 1% ja liikevoitto 20% vaikka vertailukausi oli erittäin vahva. Päätekijät hyvän Q3-raportin taustalla.
2. Suhteellinen myyntikate on taas saatu vuoden 2012 alkaneen laskutrendin jälkeen nousuun, mitä on tehty?
3. Kasvaneet lisenssituotot Aasian-Tyynenmeren alueella oli raportin kohokohta, mistä on kyse?
4. Suomesta, joka on teidän ylivoimaisesti suurin markkina-alue, on tullut positiivisia vähittäiskaupan kasvulukuja pitkän negatiivisen jakson jälkeen. Miten tämä on näkynyt teidän liiketoiminnassa?
5. Ohjeistuksen noston taustaa, ja miksi jätitte sanamuodon ”edellisvuoden tasolla tai korkeampi” liikevoiton kohdalle, vaikka olette jo nyt tehneet enemmän vertailukelpoista liikevoittoa kuin koko vuonna 2016 ja yleensä Q4 on teillä tuloksellisesti vahva?
6. Olette selvittäneet Herttoniemen kiinteistön myyntiä ja takaisinvuokrausta jo melko pitkään. Onko asia edennyt minnekään?

Marimekkoa seuraa inderes.fi-palvelussa kohta jo 1000 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/marimekko

Käy kauppaa. (Marimekko)

Marimekko on suomalainen vuonna 1951 perustettu lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Marimekko-brändi on vuosien saatossa modernisoitunut ja mallistoja on kehitetty puhuttamaan laajempaa globaalia asiakaskuntaa. Yhtiön päämarkkinoina toimii Pohjois-Eurooppa, Aasian-Tyynenmeren alue ja Pohjois-Amerikka. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä.