Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Martelan negari: mitä sijoittajan pitäisi ajatella?

Martela julkisti perjantaina peräti kolmannen negatiivisen tulosvaroituksen. Analyytikko Jesse Kinnunen avaa videolla, mitä tulosvaroituksen taustalla on ja mitä sijoittajien pitäisi tästä ajatella?

Laskemme Martelan suosituksemme tasolle vähennä (aik. lisää) ja tavoitehintamme 7,0 euroon (aik. 8,0 euroa) yhtiön tämänpäiväisen tulosvaroituksen myötä. Tulosvaroitus tuli meille yllätyksenä ja se oli pettymys erityisesti tappiollisen Q4-liiketuloksen osalta. Mielestämme tulosvaroitus viittaa siihen, että yhtiöllä on ollut vakavia ongelmia Q4’17 aikana ja 2018 tuloskehitykseen liittyvä epävarmuus on sen myötä kasvanut. Lisäksi tulosvaroitus heikensi luottamustamme yhtiötä kohtaan, minkä takia olemme laskeneet yhtiön ennusteitamme selvästi. Osake saa tällä hetkellä tukea arviomme mukaan lähinnä osingosta ja pohjaamme nykyisen tavoitehintamme noin 5 %:n osinkotuottoon.

Pörssikalenteri löytyy täältä https://www.inderes.fi/porssikalenteri

USA:n hallinto meni kiinni, mitä se tarkoittaa? https://www.inderes.fi/videot/usan-hallinnon-sulkeutuminen-ja-kiina-aamu...

Käy kauppaa. (Martela)

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.